Terug

Over Wieport

Wij zijn WIEPORT! Leverancier in premium accessoires voor mobiele telefoons, tablets en laptops in Nederland, België en Duitsland. WIEPORT is ontstaan uit een fascinatie voor gadgets, en de manier waarop dit je leven comfortabeler kan maken. Oprichter Milad Zamani is al sinds jonge leeftijd bezig met het vereenvoudigen van zijn leven door middel van handige accessoires. Hij merkte in zijn omgeving dat hier veel vraag naar was. Hieruit is zijn persoonlijke missie ontstaan: Gemak creëren in de levensstijl van anderen. Deze missie is uitgegroeid tot WIEPORT, inmiddels helpen wij ruim 1100 mensen per maand met het realiseren van een stukje gemak in hun leven!                                                                                                              

Premium Accessoires
Sinds 2018 zijn wij dag in dag uit bezig met het zoeken en testen van de juiste producten voor jou. Inmiddels hebben wij al ruim 1000 artikelen onder de loep genomen om zo een geselecteerd aanbod van hoge kwaliteit accessoires aan te kunnen bieden. Wij kunnen met trots zeggen dat wij 100% achter onze producten staan. Je krijgt bij ons advies met verstand van zaken!

Passie voor Innovatie
WIEPORT is innovatief en altijd in beweging. Met de juiste combinatie van lef en gezond verstand bedenken wij telkens nieuwe toepassingen voor onze producten. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten. Dit doen wij door nauw in contact te staan met jullie; onze geliefde klanten! Wij waarderen alle feedback enorm.

Gewoon groen & Vriendelijk ondernemen. 
Wij nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Er vindt nog altijd veel vervuiling plaats in onze sector, dit vinden wij erg jammer. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van programma’s om in onze omgeving een steentje bij te dragen!

Toekomstbeeld 
Samen maken we onze levens eenvoudiger, waardoor we samen meer tijd hebben voor de leuke dingen in het leven. WIEPORT is continu in samenwerking met jonge ondernemers om zo gezamenlijke doelstellingen eenvoudig te kunnen realiseren.

 

WIEPORT
MAKES LIFE EASY!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wieport 5 / 5 - 2 Reviews @ google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »